Weibang WB 456 SCV 6in1 - 4 év garancia + SZUPER SZERVIZ és valami extra

179 672 HUF hozzáadottérték-adóval
141 474,02 HUF bez DPH

Csak a WEIBANG fűnyíróknál találja meg a pótalkatrészek teljes választékát, így megengedhetjük magunknak az abszolút forradalmi SZUPER SZERVIZ szolgáltatást.

A fűnyírót dobozban, összeszerelve szállítjuk, önök csak olajat és benzint öntenek, és szurkoltok a fűnek.

A WEIBANG WB 456 SCV 6in1 fűnyíró kis és közepes méretű pázsitokhoz készült. Hihetetlen felszereltsége, dizájnja és minőségi kidolgozása a szó szoros értelmében gyöngyszemgé teszi a fűnyírógépek középkategóriájában.
A WEIBANG WB 456 SCV 6 az 1-ben fűnyíró különleges szilárd és masszív acélvázával jeleskedik. Ennek a fűnyírónak a nagy előnye a 6 az 1-ben funkció használatának variálhatósága, ami azt jelenti, hogy a WEIBANG WB 456 SCV 6in1 fűnyíró képes a levágott füvet a kosárba gyűjteni, mulcsozni, oldalra dobni a füvet,
hátsó terelő, és egy 7 sebességes variátor által változtatható úttal rendelkezik. A nagy teljesítményű, 6 LE teljesítményű OHV motor és a nagy lapátos kések (BIG BLADE) előnye még a benőtt nedves füvet is tökéletesen felszedi.

A gumírozott szendvicskerekek kétoldalas golyóscsapágyakba vannak beépítve, a vágási magasság központi beállítása ennél a márkánál magától értetődő. Ehhez a fűnyíróhoz nagyszerű extra szabvány a speciális súrlódó tengelykapcsoló a fűnyíró pengéjén a tartó alatt,
amely szilárd akadályba ütközéskor képes elcsúszni a kést. Ez a funkció kiküszöbölheti a fűnyíró károsodását, amelyet a kés akadályba ütközése okoz. Ergonomikus fogantyú motor fordulatszám-szabályozókkal és speciális bevonattal a garat kerületén, amely serkenti a légáramlást,
hogy ne porozza a kezelőt.

Ezenkívül ez a fűnyíró rögzített hátsó kerekekkel és összecsukható fogantyúval van felszerelve az egyszerű tárolás és szállítás érdekében. A masszív fűnyírókés masszív kidobó "lapátokkal - úgynevezett BIG BLADE" és egy nagy kosár, valamint az érdekes ár teszi ezt a WEIBANG WB 456 SCV 6 az 1-ben fűnyírót.
minőségi segítő a zöld elem elleni küzdelemben. Egy másik nagy egyediség a motor, amely az egyik legjobb, amit a WEIBANG kínál kategóriájában. Ez egy professzionális erős OHV elosztómotor 6 LE teljesítménnyel és 8,9 Nm - 159 cm3 nagy nyomatékkal.
Ennek a motornak a nagy előnye az automata fojtó, azaz. hogy bármikor és bárki elindíthatja a fűnyírót anélkül, hogy bármit is be kellene állítania a fűnyírón vagy a motoron. Minden nő vagy idősebb személy gond nélkül megbirkózik egy nagyon egyszerű kézi indítással.
A fűnyíró másik professzionális tulajdonsága a tömör fém változtatható sebességváltó garantáltan hosszú élettartammal.
A kasza újdonsága az úgynevezett "SMART SOLUTION", a fűnyíró forgatható és a hátsó speciális alváz lábakra helyezhető a gazdaságos tárolás, egyszerű tisztítás, szervizelés érdekében, így könnyedén eljuthat a vágóasztal alsó részéhez. , tengely rögzítés és váltó.
Az ergonómikus kialakítású fogantyúk professzionális tömör fém gyorsrögzítőkkel tetszőleges magasságba állíthatók.

 



Technikai paraméterek:

    Saját utazás: IGEN
    Motor *: WEIBANG 6 LE
    Motormodell: 1P65FA-OHV 8,9 Nm - 159 ccm
    Motor fordulatszám szabályozás: IGEN
    Indítás: kézi
    Vágási szélesség: 460 mm
    Sebességváltó: fém
    Központi magasságállítás: IGEN, 25-75 mm
    Kés súrlódó tengelykapcsoló: IGEN
    Mulcsozás: IGEN
    Oldalsó kilökődés: IGEN
    Golyóscsapágyak: IGEN
    Kerekek: 180/220 mm
    Kosár térfogata: 65l
    Rezgéscsillapítás: IGEN
    Menetsebesség: a variátor által megadott változó 3,0-4,4 km/h.
    Alváz: minőségi acél
    "Intelligens megoldás" funkció: IGEN
    Fém gyorskioldó fogantyúk: IGEN
    A termék méretei: 900 x 570 x 470 mm
    Súly: 38 kg



4 év garancia